Venlo, 25 april 2023
Beste Consoeurs en Confrères,
Zo langzamerhand is het aspergeseizoen alweer aardig op weg. Hopelijk heeft u, net als uw bestuur, al de nodige kilootjes asperges in allerlei variaties geproefd. Met onze confrérie gaan we in elk geval zorgen voor een mooie apotheose op ons

‘Feestelijk zomerfestijn’

op zaterdag 10 juni 2023 in specialiteitenrestaurant De Vogelmolen, Kasteellaan 15 in Haelen

Specialiteitenrestaurant De Vogelmolen staat bekend om de mooie bereidingen met asperges. Zie de bijgevoegde recentie uit Dagblad De Limburger.

Bij (hopelijk) mooi weer worden we rond 16.00 uur op het prachtige terras ontvangen met een glas mooie Crément d’Elzas, waarna we ons naar de tuinzaal begeven voor een feestelijk viergangen aspergesdiner. Dit diner waarbij mooie en bijpassende wijnen geschonken worden, vindt plaats aan feestelijk gedekte tafels. Het hoofdgerecht bestaat naar keuze uit gebraden entrecote met asperges en dragonsaus, of uit de tradionele asperges ‘zoals het hoort’ (op het antwoordformulier aan te geven).

De all-in deelnameprijs bedraagt € 79,50 p. p. voor leden en € 89,50 p. p. voor introducés. Aanmelden kan met het bijgevoegde antwoordformulier.

Wij hopen van harte om u te mogen begroeten! U kunt inschrijven tot en met uiterlijk 31 mei aanstaande door het insturen van het bijgevoegde antwoordformulier.

Met Limbourgondische groeten, namens het bestuur,

Peter Elbers, president Harrie Oosting, secretaris

Het dragen van de verenigingsmedaille wordt bijzonder op prijs gesteld

Kledingadvies: feestelijk zomers

Confrérie de l’Asperge Limbourgondië p/a Postbus 550, 5900 AN Venlo
E-mail: aspergebroederschap@yahoo.com
Bankrekeningnummer NL93 RABO 0157 3076 46

Antwoordformulier[6012]

artikel-vogelmolen-delimburger[6013]

Uitnodiging Zomerfestijn Haelen[6014]