Venray, 09 juni 2022
Waarde consoeurs en confrères,
Tijdens het zeer geslaagde Groot Limbourgondisch Jubileum Festijn afgelopen donderdag in Domani te Venlo heb ik met weemoed afscheid genomen als jullie president. Ik ben vanaf de oprichting bestuurslid geweest en vanaf 1994 heb ik als president aan onze prachtige broederschap leiding mogen geven.

Ik wil de bestuursleden, met wie in die periode mocht samenwerken, en ook alle leden van harte bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben. Het was een hartverwarmende periode met veel hoogtepunten.

Hoogtepunt van de avond was de verrassing dat het nieuwe bestuur mij benoemd heeft tot ere-president van de confrérie. Ik was erg emotioneel en ben zeer vereerd met deze huldeblijk en met de prachtige medaille.

Tot slot vraag ik u vriendelijk het nieuwe bestuur hetzelfde vertrouwen te schenken als u aan het vorige bestuur heeft gegeven, zodat zij ervoor kan zorgen dat onze vereniging nog jarenlang een mooie en gezonde toekomst beschoren is.

Graag tot ziens bij onze broederschap.
Met Limbourgondische groet,

Pieter