Limbourgondisch Lentefestijn 2023 op zondag 2 april
Venlo, 01 maart 2023
Beste Consoeurs en Confrères,
Op het moment dat we deze uitnodiging schrijven, zijn de eerste kasasperges al geoogst. Na de ALV van 26 februari hebben veel van onze daar aanwezige leden dat al gezien en geproefd! Ook schijnt volop een waterig zonnetje. Zijn dat goede vooruitzichten voor het aspergeseizoen 2023? Hopelijk wel. Dit aspergeseizoen gaan we voorzichtig inzetten op zondag 2 april tijdens het Lentefestijn. We gaan dat doen in Hotel van der Valk in Venlo (Nijmeegseweg 90, Venlo). Een prima plek om het aspergeseizoen in te luiden. Wij nodigen u hierbij daarvoor uit, waarbij ook introducees van harte welkom zijn.
Het belooft een prachtig festijn te worden. We starten om 16.00 uur met een bijzonder aperitiefje. Rond 17.00 uur gaan we aan tafel. De keukenbrigade zal u een verrassend viergangen menu voorschotelen met de eerste (kas asperge. De muziek zal worden verzorgd door Dolphinzz, een band die bestaat uit muzikanten uit de regio en zich heeft toegelegd op het spelen van cross-overs in jazz, pop en & Latin. Dat wordt swingen dus,.
De kosten voor leden bedragen € 89.50 p.p. met alles d’r op en d’r aan. Niet leden betalen € 94,50 p.p. – Kledingadvies: tenue de ville. Voor degenen die willen blijven overnachten: dat kan natuurlijkin Hotel van der Valk Venlo – www.hotelvenlo.nl
Maak uw deelname kenbaar door het antwoordformulier uiterlijk 20 maart ingevuld te retourneren.
Met Limbourgondische groet,

Peter Elbers, president Harrie Oosting, secretaris
DENK S.V.P. AAN HET DRAGEN VAN DE VERENIGINGSMEDAILLE.

Voor uw agenda: 7 mei midzomer festijn
10 juni Grand Gala
19 november herfstfestival ‘Groene asperges’

Confrérie de l’Asperge Limbourgondië p/a Postbus 550, 5900 AN Venlo
E-mail: aspergebroederschap@yahoo.com
Bankrekeningnummer NL93 RABO 0157 3076 46

  uitnodiging lente 2023